Visie van de BFOV

De Belgische Federatie voor Oude Voertuigen vzw (BFOV) is een erkende organisatie die het behoud, de bescherming en de promotie van oude voertuigen nastreeft, alsook de cultuur die hieraan gelinkt kan worden.

De volgende generaties zullen de vruchten kunnen plukken van deze authentieke elementen van het historisch patrimonium, dank zij het onderhouden van deze oude voertuigen, de toebehoren ervan en de documenten voortkomend uit onderzoek evenals folders, door het opstellen van richtlijnen, normen en instructies.

De oude voertuigen moeten op een verantwoorde manier gebruikt worden; dit kan tot uiting komen via wetgeving, aanpassing van bepaalde politieke ideeën, hetzij door specifieke acties op touw te zetten met de steun van de nationale en internationale overheden.

De promotie van de cultuur van de oude voertuigen zal gebeuren door middel van communicatie, organisatie van evenementen, forums en nationale seminaries. De BFOV zal officieel de acties erkennen die haar ideeën ondersteunen.

De BFOV verdedigt de belangen van de liefhebbers van oude voertuigen bij de Belgische overheden, zowel op federaal, regionaal als gemeentelijk niveau.

De BFOV beschermt het industrieel erfgoed waar de oude voertuigen bij betrokken zijn.

Om de liefhebbers optimaal te verdedigen, is het van uitermate belangrijk dat de BFOV in het bezit gesteld wordt van de juiste gegevens van het oldtimerpark.

Vul hieronder uw gegevens in om opgenomen te worden in onze database.  Op deze manier draagt u bij tot de bescherming van onze hobby.

 1. Identificatienummer BFOV
 2. Gewenste Taal
 3. Naam (verplicht)
 4. Voornaam (verplicht)
 5. Geboortedatum
 6. Rijksregisternummer(zie verso identiteitskaart)
 7. Straat + nummer (verplicht)
 8. Postcode (verplicht)
 9. Gemeente (verplicht)
 10. E-mail
 11. Telefoonnummer
 12. Fax
 13. GSM
 14. Lid van een club?
 15. Zo ja, welke club?
 16. Eventueel 2e club?
 17. Inschrijven e-newsletter?
 18. Anti-spam controle 7  + 1  =   (*)
 19.  

RACB
Touring
Autoworld
MARSH
Federauto
FEBIAC
Qteam
AutoScout24
IEA - IAE
Spa Six Hours
BFOV vzw - Pastoor Cooremansstraat 3 - 1702 Groot-Bijgaarden - Tel : 02 377 13 46 - Fax : 02 377 44 56

BFOV vzw

Pastoor

Cooremansstraat 3

1702 Groot-Bijgaarden
Tel : 02 377 13 46
Fax : 02 377 44 56

sec@bfov-fbva.be