Over de BFOV vzw

De Belgische Federatie voor Oude Voertuigen vzw (BFOV vzw) is een sterk groeiende en creatieve nationale organisatie welke opereert in de automotive branche, meer bepaald de oldtimers. Wij staan onder meer in voor de bescherming van het industrieel patrimonium. Binnen de BFOV vzw werken wij met een gedreven en ambitieus team. Op dit moment is er ruimte voor uitbreiding in ons team en daarom zijn we op zoek naar jou (m/v) om ons team te komen versterken als:

Polyvalente Events en Communication Manager

Functieomschrijving

De BFOV vzw zoekt:
Een tweetalige (NL/FR) enthousiaste polyvalente medewerker met zin voor plannificatie en met vaardigheden in de communicatie.

Dit ga je doen:
Het zoeken naar en boeken van vergaderruimtes en/of andere activiteiten; de planning organiseren van onze regionale ambassadeurs voor allerlei activiteiten waar de BFOV vzw aanwezig is; het opvolgen van de noodwendige logistieke benodigdheden voor onze activiteiten; het opstellen van communiqués en opvolgen van een aantal lopende dossiers. Je draagt zorg voor het eerste contact met organisatoren van evenementen. Daarnaast ondersteun je collega’s met licht administratief werk. Samen met je collega’s zorg je voor een maximale klanttevredenheid en klantbediening.

Je werkomgeving:
Ons kantoor te 1190 Brussel (Vorst) telt 3 medewerkers. Er heerst een informele sfeer waar collega’s in een hecht teamverband werken. Het kantoor is gelegen te 1190 Brussel, Brits Tweede Legerlaan 625 en is goed te bereiken met de auto via de RING 0. Parking beschikbaar.

Wij

Wij bieden jou een uitdagende voltijdse (38 uur) functie binnen een sterk groeiende, nationale organisatie. Naast een goed salaris zijn er volop mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling, en bovenal een prettige werksfeer met, indien gewenst, glijdende uren.

Jouw profiel

Ben jij?
Een enthousiast en energiek persoon. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Ervaring niet vereist maar je dient wel te beschikken over de basiskennis van Office (Word, Excell en Powerpoint). Een goede kennis van de tweede taal is een must. Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Past dit profiel bij jou, dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren.

Contact

Stuur je sollicitatie voorzien van CV met foto voor 20 april 2018 naar BFOV vzw, Brits Tweede Legerlaan 625, 1190 Brussel (Vorst). Voor vragen kun je tevens contact opnemen met Dora Cabergs op telefoonnummer 0478 32 71 97.

RACB
Touring
Autoworld
MARSH
Federauto
FEBIAC
Qteam
AutoScout24
IEA - IAE
Spa Six Hours
BFOV vzw - Pastoor Cooremansstraat 3 - 1702 Groot-Bijgaarden - Tel : 02 377 13 46 - Fax : 02 377 44 56

BFOV vzw

Pastoor

Cooremansstraat 3

1702 Groot-Bijgaarden
Tel : 02 377 13 46
Fax : 02 377 44 56

sec@bfov-fbva.be