BFOV Financial Services

BFOV-FBVA ® - FINANCIAL SERVICES

Iedereen heeft wel eens voor een aantrekkelijke oldtimer gestaan met het water in de mond, maar om allerlei redenen ben je toch niet overgegaan tot de aankoop ervan. 

Soms kunnen kinderdromen toch werkelijkheid worden!

De BFOV kan u helpen uw droom te verwezenlijken, dit dankzij een nieuwe dienstverlening die tot stand gekomen is tussen onze federatie en FFS NV (Financial Fleet Services NV), gespecialiseerd in de sector van financiële dienstverlening en verhuur/leasing.

Van zodra u op de markt uw droomvoertuig gevonden hebt, kan u als lid van de BFOV een financiële lease- of huurovereenkomst afsluiten om uw droom te verwezenlijken.

Verschil lease- of huurovereenkomst?

zie http://www.renta.be/nl/leasing-en-verhuur

Voorwaarden :

- geldig voor alle voertuigen, niet enkel oldtimers

- geldig vanaf een investeringswaarde van 20.000 EUR

- lid zijn van de BFOV

- aanvraag via onze website indienen - zie rubriek BFOV-FBVA Financial Services

- lease- of huurovereenkomst kan afgesloten worden voor een periode van maximum 5 jaar (eventueel één keer hernieuwbaar)

Afhandeling aanvraag:

- Na het ontvangen van uw online aanvraag, zal FFS NV u persoonlijk contacteren en uw dossier behandelen en u een voorstel bezorgen, dit zonder enige tussenkomst, noch inzage van de BFOV.

We zullen onze dienstverlening promoten via de professionele verkopers van oldtimers en wie weet, misschien rijdt u binnenkort wel met uw kinderdroom rond!

Hoe aanvragen?

Via onderstaand invulformulier